Feriecenter Klinten Faaborg - direkte til det Sydfynske Øhav

Beliggenhed lige i vandkanten med total udsigt over Faaborg Fjord, Dyreborg og Bjørnø m.m. 

Om Faaborg Feriecenter.
Det hele er inden for rækkevidde, når ferien er bestilt hos os. 
Lige ned til en børnevenlig strand og en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool på 27 grader og børnenes legeplads. Også den børnevenlige strand er populær og har direkte adgang fra Feriecentret.

Af fællesfaciliteter kan også nævnes: Indendørs swimmingpool 27 grader hele året, børnebassin på 32 grader og sauna, billard,  bordtennis, dart, poolbord, legerum, legeplads med trampolin, minigolf, petanque, kroket. Der er gratis internet og møntvaskeri. I sommerperioden arrangeres leg og spil for børnene. Vi har stor fælles grillplads lige ud mod stranden, hvorfra solnedgangen kan nydes.

Kun 10 minutters gang fra Feriecenteret venter Faaborg med Havnebadet, sine charmerende gamle huse, smalle stræder og hyggelige restauranter og beværtninger.

   Læs mere:

   www.visitfaaborg.dk

   www.visitfyn.dk

   www.faaborggolfklub.dk 

 

  

 

Restaurant Klinten

I direkte sammenhæng med feriecentret ligger restaurant Klinten. Her finder man Fyns bedste udsigt over det sydfynske Øhav, Østersøen, færgerne og alle bådene.

Her serveres gode bøffer og brasseriretter til fornuftige priser. I ferier og højtider er der arrangementer med buffet og grill på terrassen. Restaurant Klinten er en oase, hvor alle er velkomne.

Klinten Faaborg

Klinten fra vandet

Svømmehal

Pool

Legeplads / Minigolf

 • Swimming Pools inde og ude 27 grader

  De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads.

  Desuden er der også en skøn indendørs pool med varmt børnebassin og sauna. Det hele til fri afbenyttelse for vores gæster.

 • Perfekt beliggenhed

  Lige udenfor døren er der trappe ned til Faaborgs bedste badestrand med gode og børnevenlige forhold. Fra stranden går en strandpromenade direkte ind til Faaborgs havnemiljø og havnebad.

 • Det Sydfynske Øhav- et hav af oplevelser

  Uanset vejret byder Sydfyn og Øhavet sig til med en mangfoldighed indenfor både det kulturelle og naturen for både børn og voksne.
  Her er Herregårde, Malerimuseet, Faaborg gamle klosterkirke, Svanninge bakker, mulighed for Øhop, cykel, kajak og vandreture.
  Faaborg er en meget hyggelig by med små stræder og fine cafeer og restauranter.

www.strandlejlighed.dk

Klinte Alle 1, 5600 Faaborg

strandlejlighed.faaborg@gmail.com

tlf. +4521615825 / +4523694339